Thursday, November 27, 2014

MAHA 2014... Aku Datang!!!

Alhamdullilah...
Dah lama plan, akhirnya ada rezeki jejakkan kaki dekat MAHA 2014..
Walaupun tak semua tempat kita melawat, tapi dah cukup puas hati dah..
Harapan nak pi kandang haiwan dan ikan hiasan tapi sebab Mama tak larat, mayb next time.. (kena tunggu 2 tahun lagi.. sob sob sob)..
Kita pi kat tempat jual orkid jer..
Pehtu terus balik sebab hujan..
Lagipun petang ada bola ...
Malaysia (2) - Thailand (3).. #AFFSuzuki2014
Bagi yang belum datang ke MAHA 2014..
Korang memang rugi kalau tak pi..
Selain menghabiskan duit (sebab byk beli pokok).. Korang gak dapat ilmu..
Peniaga-peniaga di sana tak lokek ilmu..
Diorang akan ajar kita cara-cara penjagaan pokok dari A-Z...
Erm.. tiba-tiba terbayang, bestnye kalau ada tanah untuk bercucuk tanah.. 

 

Wednesday, November 12, 2014

Hello..... From Me





Hello...
Selamat datang ke BELOG kita...
Tiba-tiba, hari ni terasa nak berBELOG...

Kita tak pandai menulis pun..
Tapi terasa nak sharing pasal apa saja dalam hidup kita...
Pasal life, hobby, isu semasa (maybe) dan apa sahaja yang nak di sharingkan..
Because SHARING IS CARING...

Memulakan perkenalan ini, sudi-sudikan la likes fanpage BELOG ini.
Setiap aktiviti akan kita update di situ...

Erm ...
Nak cakap apa lagi yeh... (~no idea)

Jumpa di posting seterusnya . [ T I T I K ]